Altijd al zelfstandig willen zijn? Werken wanneer jij dat wilt, meer tijd voor je kinderen, misschien ben jij wel die ondernemer die graag zijn eigen business op wil zetten maar niet weet waar te beginnen, misschien heb je wel niet dat startkapitaal van een paar duizend euro tot een ton.
 
Dan zijn wij op zoek naar jou!
 
Vergoedingen van 25% tot 85% hoe klinkt dat ?
 
Laat ik je even een verschil zien: stel voor je wil een koffie corner starten, voordat je kan beginnen heb je het volgende al minimaal nodig!
 
-€ 5.000 espressomachine
-€ 4.000 huur
-€ 5.000 Tafels en stoelen
-€ 3,000 servies en dergelijke
-€ 6,000 Personeel (voor de eerste maand)
 
Dat is meer dan € 23.000, en dan moet je nog gaan adverteren.
 
Dat is natuurlijk een flink risico.
 
Wij geven jou de mogelijkheid om je eigen CBD Business op te starten, hierbij heb je geen startkapitaal nodig, wel vereisen wij dat je weet waar je het over hebt, dus je bent verplicht de producten te gebruiken/testen want laten we eerlijk zijn, hoe kan jij een klant informeren als je het zelf niet gebruikt ? Juist dat kan simpelweg gewoon niet.
 
Om het goed te testen moet je het wel een tijdje gebruiken, maar op het moment dat je besluit ons te versterken krijg je direct een interne opleiding die je vanuit huis kan volgen op je eigen tempo, dus je startkapitaal is niet €23,000 maar mogelijk voor circa €100,-
 
 
Interesse? Of wil jij meer informatie vul dan onderstaande formulier in, we zullen je dan uitgebreid alles vertellen!