Het My Daily Choice / HempWorx Compensatieplan beloont op verschillende manieren de MDC (My Daily Choice) -partners.

Naast erkenning en prestatiebeloningen (auto-bonus, wereldwijde bonuspool, onkostenvergoeding, rangvergoedingen en bonussen tot €85.000) … Het MDC-betalingsplan omvat retailcommissies die wekelijks worden uitbetaald.

My Daily Choices bevat ook een unilevel-structuur die u wekelijks een zogenaamde Jump Start-bonus (Fast Start) betaalt tot maximaal 10 niveaus. De unilevel-structuur wordt ook gebruikt om partners te belonen met maandelijkse Matching Cheque Bonussen tot 10 niveaus, die u een maandelijkse matchingcheck betalen, te beginnen met uw eerste persoonlijk geregistreerde affiliate.

Ten slotte bevat het MDC-betalingsplan ook een lucratieve structuur met twee teams (binaire) structuur die u maandelijks betaalt tot 20% van je totale bedrijfsvolume in uw betalingsgedeelte. * Dit omvat het bedrijfsvolume van klantenaankopen in uw organisatie, zowel uw klanten als de klanten van uw team.

Je kunt tot €85.000 per maand verdienen in onze twee beloningsstructuren voor teams, zonder te vergoedingen te verliezen, en dit is exclusief het inkomen dat je kunt verdienen met onze maandelijkse matching bonussen.

Onze wekelijkse commissie voor de detailhandel en de wekelijkse Jump Start-bonussen zijn ontworpen om u te helpen een onmiddellijk inkomen te genereren, terwijl u uw resterende of langdurige maandelijkse resterende inkomen opbouwt met onze twee bonussen voor het betalen van teams en het matchen van cheques.

Bekijk de onderstaande video voor een overzicht van het MDC-betalingsplan. Bekijk dan onze MDC-compensatietrainingvideo als u een meer gedetailleerde uitleg wilt.

Hierbij nog een filmpje met gedetailleerde uitleg (dit is een live webinair geweest)

 

Jump Start Bonuses

Met maximaal 10 niveaus van Jump Start Bonussen en een totale uitbetaling tot 85% van het Business Volume (BV), kunnen de Jump Start Bonussen van MyDailyChoice u helpen om veel front-end-inkomsten te genereren terwijl u uw resterend restinkomen uit je team opbouwt. Om gekwalificeerd te zijn voor Jump Start Bonussen, moet u maandelijks een Builder Pack aanschaffen (één HempWorx-product), of een minimum van 40BV hebben voor persoonlijke klantenaankopen.

Check Matching

 

Onze MDC-afstemmingsbonussen scheiden dit compensatieplan echt van alle andere in de branche. Met de grotere Two Team Commission-mogelijkheden van het MyDailyChoice Affiliate Rewards-programma, groeit de check-match veel sneller. U kunt maximaal 10 niveaus met overeenkomende bonussen in uw organisatie verdienen. Naarmate de commissies van uw organisatie groeien, groeien uw Check Matching-bonussen. * Zie / download de MDC Plan Plan PDF hierboven voor rang vooruitgang.

Two Team Commissions

Opmerking: Alle eerste orders tellen mee voor Jump Start Bonussen, en de vervolg orders tellen mee voor twee Two TEam Commissions.

Rank Incentives and Bonuses – Dit zijn eenmalige bonussen

 

Lijkt jou dit interessant? Dat snap ik heel goed want dat is het ook zeker, het is een affiliate systeem in een netwerk marketing concept.

Om daadwerkelijk van de 85% uitbetaling te genieten dien je de producten wel te gebruiken.

 

Stuur mij een berichtje via de contactpagina met daarbij je telefoonnummer dan bel ik je op om het een en ander door te spreken.